Ritualul feminin de frumusete

Toate stim ca a fi femeie este o provocare foarte mare, care ne pune la incercare zi de zi. Sa-ti faci bine treaba la job, sa fii aproape de cei din viata ta, sa arati bine, sa-ti tii casa ingrijita si sa mai si gatesti din cand in cand – sunt activitati care necesita timp si daruire. Printre astfel de maratoane, simti ca ai nevoie de o pauza!

Cu gandul la momentele de relaxare pe care ti le doresti si le meriti atat de mult, am rezervat in magazinul Da Moreno un raion cu produse de ingrijire, igiena si cosmetica menite sa te alinte din crestet, pana-n talpi. Cu mici variatii, ritualul este aproape intotdeauna acelasi: o baie relaxanta cu sare cu miraculoase proprietati, multa-multa spuma, candele parfumate, geluri de dus, creme de corp, uleiuri hidratante si prosoape moi de bumbac.

Ca sa fii sigura ca ritualurile tale de frumusete vor fi cele mai reusite, fa-ne o vizita fugitiva dupa ce iesi de la job si completeaza-ti kit-ul de ingrijire cu tot ce te face sa te simti perfect in propria piele! Te asteptam!

By | 2016-10-06T11:33:44+00:00 October 6th, 2016|noutati|0 Comments