Rechizite 2017-07-03T09:10:39+00:00

RECHIZITE

Toti copii se bucura atunci cand incepe scoala pentru ca trebuie sa isi reinnoiasca rechizitele. Este cel mai placut shopping pentru cei mici, mai ales daca au de unde alege!

GHIOZDANE

Vei gasi aici ghiozdane pentru copii, ghiozdane cu Elsa sau Sofia, ghiozdane cu Star Wars, Batman, Superman si alti eroi, dar si ghiozdane pentru copii mai mari sau, de ce nu, ghiozdane sport pentru adulti.

DIN GHIOZDAN

Ti-ai ales un ghiozdan si acum trebuie sa-l echipezi? Aici gasesti penare cu Elsa, Sofia sau Star Wars, precum si alti eroi, pixuri, stilouri si rezerve de cerneala sau pasta. De asemenea gasesti caiete dictando, caiete de matematica, caiete cu Hello Kitty pentru fete si caiete cu Spiderman pentru baieti, coperti pentru caiete si manuale, articole de pictura, tempera si acuarele precum si pensule si blocuri de desen, dar si articole pentru lucru manual.

ALTE ARTICOLE SCOLARE

Pentru materiile speciale vei gasi caiete de biologie, caiete de muzica, caiete de desen, plastilina, truse de geometrie si altele.

ARTICOLE LUCRU MANUAL

Pentru orele de lucru manual gasesti lipici, sfoara de canepa, foarfeci, cartoane, hartie creponata, betisoare, socotitori si multe alte articole.