Petrece timp pretios cu copilul tau printr-o activitate casnica

Pentru copiii zilelor noastre, cel mai de pret este timpul petrecut cu parintii, atat de ancorati in grijile cotidiene. Pentru a putea gestiona bine treburile casnice si timpul petrecut cu copiii, ideal este sa-i implici si pe acestia in activitatile tale. In plus, in timp ce trebaluiti impreuna, veti putea discuta despre felul in care copilul si-a petrecut ziua, ce-si mai doreste, ce planuri are etc. Aveti practic ocazia de a consolida legatura discutand si desfasurand impreuna o activitate necesara pentru casa, care poate nu va incanta prea mult. Facuta insa impreuna cu copilul, o veti vedea dintr-o perspectiva noua, dincolo de monotonie. Astfel, copilul va primi atat de necesara si dorita atentie de la dumneavoastra si va invata si el sa faca lucruri noi.

Iata si cinci idei in acest sens:

  1.  Gatitul: traim in era in care stim ca gatitul poate fi o pasiune provocataore si pentrut fetite si pentru baieti. Puneti copiii sa va pregateasca ustenislele necesare si ingredientele.

  2.  Gradinaritul: udati impreuna florile, curatat-le de frunze uscate, schimbati pamantul celor care sunt in ghivece, in interior.

  3. Hraniti, plimbati si spalati animalul de companie; curatati-i spatiul! Jucati-va cu el!

  4. Ordinea si curatenia casei: organizati impreuna camera copilului: dulapul cu haine, biroul, spatiul dedicat studiului si jucariile.

  5. Si nu in ultimul timp, jucati-va impreuna! Intrati in rolul copilului, faceti schimb de roluri, inventati jocuri sau jucati-le pe cele preferate de micutii vostri!

Pentru ca totul sa decurga ca la carte, iti punem la dispozitie, prin intermediul magazinului Da Moreno, toate accesoriile necesare in bucatarie, gradina, curatenie, ingrijirea casei, decorarea acesteia, jocuri si jucarii pentru copii si accesorii pentru animalele de companie. Iar tu vii cu imaginatia si buna dispozitie! Te asteptam!

By | 2016-08-18T14:41:24+00:00 August 18th, 2016|noutati|0 Comments