Papetarie 2017-07-03T09:10:39+00:00

PAPETARIE

La Da Moreno gasesti un raion intreg dedicat articolelor de papetarie. Coli ministeriale, foi colorate de diferite dimensiuni, articole de birou, notesuri si etichete, bibliorafturi si dosare, toate acestea sunt doar cateva categorii de produse. Te asteptam sa ne vizitezi!

HARTIE

Topuri de hartie alba si colorata te asteapta la cel mai bun pret. De asemenea vei gasi la noi caiete si notesuri cu spirala, capsate sau lipite precum si multe alte materiale pentru a-ti asterne ideile sau desenele pe hartie.

ARTICOLE DE BIROU

Tuturor ne place sa avem un birou organizat cu toate materialele necesare. Ei bine, la noi toate acestea costa mai putin! Vei gasi capsatoare si capse, perforatoare, radiere, suporturi pentru pixuri, suporturi pentru cartile de vizita, tavi pentru documente, mape de plastic, dosare, foarfeci, folii de plastic si multe altele pentru un birou complet utilat.

DOSARE SI BIBLIORAFTURI

Organizarea documentelor nu mai este o povara atunci cand ai toate instrumentele la dispozitie: dosare din carton sau plastic, cu sina sau simple, bibliorafturi si mape precum si tavi speciale pentru acte. Toate acestea le gasesti la noi, bineinteles la preturi mai mici.

ADEZIVE

Adezivul este un lucru nelipsit din viata noastra. Fie ca ai nevoie de lipici pentru hartie sau alte materiale, sau poate ai nevoie de scotch transparent sau opac, ingust sau lat, banda dublu adeziva si orice alte materiale din sfera adezicelor, le gasesti pe toate pe raftul de papetarie Da Moreno.