Mobilier de mici dimensiuni

Mobilierul de mici dimensiuni poate juca rol multifunctional: de la necesitatea spatiului de depozitare, pana la obiect decorativ, masuta pentru cafea si carti sau chiar noptiera. In acest sens, acest tip de mobilier ne permite noua, gospodinelor, sa fim creative si sa facem modificari in design-ul incaperilor prin intermediul acestora; le mutam in alt loc, punem pe ele alte obiecte decorative si spatiul capata o nota de nou.

Fireste, un alt avantaj este si spatiul interior al acestor obiecte de mobilier. Se stie ca noua, fetelor, ne plac foarte mult sertarele, pentru ca avem o multitudine de lucruri mici pe care trebuie sa le depozitam in ordine intr-un loc al lor: articole de mercerie, cum sunt papiotele, acele si nasturii, articolele vestimentare marunte, obiecte de scris sau orice alte lucrusoare.

La Da Moreno poti gasi o diversitate de astfel de corpuri mici de mobila atat de necesare si cu un potential ridicat in decorarea locuintei. Vino sa vezi ce se potriveste designului casei tale!

By | 2016-10-06T07:48:10+00:00 September 23rd, 2016|noutati|0 Comments