Instrumente de scris 2017-07-03T09:10:39+00:00

INSTRUMENTE DE SCRIS

Daca ai nevoie de instrumente de scris, esti in locul potrivit. Fie ca esti elev, student sau lucrezi la birou, aici gasesti o varietate foarte mare de pixuri, creioane, stilouri, culori si multe altele. Descopera produsele noastre in magazinul Da Moreno.

CREIOANE

Iti punem la dispozitie o paleta cu creioane de diferite dimensiuni pentru desen tehnic sau artistic. De asemenea poti gasi creioane colorate la cele mai bune preturi si in cele mai variate sortimente. 

PIXURI

Indiferent ce nevoi ai, aici gasesti pixuri in diverse modele si forme, cu paste colorate sau clasice, cu dimensiuni diferite pentru scris subtire sau mai gros si bineinteles pentru scoala, business sau cadou. Toate acestea le gasesti la preturi mult mai mici pentru ca la noi totul costa mai putin!

STILOURI

Esti o persoana clasica si preferi un stilou in detrimentul pixului? Ai ajuns unde trebuie! Iti oferim diferite stilouri si accesorii pentru stilou chiar indiferent cine este destinatarul stiloului. 

CULORI

Culorile sunt perfecte pentru evidentierea informatiilor importante dar si pentru colorat. Astfel, gasesti aici o multitudine de carioci de diferite dimensiuni si grosimi, carioci pentru textile si multe altele. Viziteaza-ne!