Fii organizatorul petrecerii aniversare a copilului tau!

Ofera-i bucurie copilului tau organizandu-i in incinta casei petrecerea aniversara! In afara avantajului de a te bucura de timp nelimitat in cadrul zilei respective, ai resursa ideala de accesorii necesare pentru o petrecere reusita. In magazinul Da Moreno gasesti farfurii, pahare, furculite si lingurite de unica folosinta. Acestea sunt viu colorate si daca vei adauga si niste servetele asortate si baloane, vei putea crea atmosfera de sarbatoare mult dorita. Cu totii stim cata energie au copiii si ca nu e nevoie de prea mult efort pentru a sparge un pahar sau o farfurie. Cu accesoriile de unica folosinta eviti astfel de situatii si-ti va fi si mai usor sa debarasezi totul la sfarsit, fara sa fie nevoie sa mai speli vasele. Deci vei economisi si din timpul tau!
La sfarsitul petrecerii, cand sarbatoritul va fi deja extenuat, drumul pana la camera lui va fi cel mai scurt. Nu vei mai simti povara traversarii orasului in traficul aglomerat.
Te asteptam la DaMoreno din 23 septembrie! Ia-ti lista de cumparaturi si un pix, ca sa te asiguri ca ai pus in cos tot ce iti trebuie, ca sa-ti faci copilul fericit la petrecerea aniversara!

By | 2016-10-06T07:48:46+00:00 August 25th, 2016|noutati|0 Comments